• Joep Derks
    Joep Derks Feest- & Firestarter

Er was eens …

Enflame Events is ontstaan vanuit een passie voor muziek. Toen ik nog een kleine jongen was, lag mijn interesse al in de audiovisuele wereld. Zo vroeg ik voor mijn verjaardagen geld om spullen te kopen die ik dan op m’n kamer kon neerhangen om een echte “disco” te creëeren.

Mijn vader was vroeger altijd actief geweest in deze branche maar had al zijn apparatuur verkocht. Toen ik 12 jaar was en we meerdere aanvragen kregen van vrienden om geluid te verzorgen op hun feesten, hebben we samen besloten om twee kleine speakers aan te schaffen. In de loop der jaren is het een uit de hand gelopen hobby worden. Dit is het gebleven tot 2 december 2015. 

Op dat moment heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan in de branche waar ik de afgelopen jaren met heel veel plezier in heb gewerkt.

Vanaf dat moment is het snel gegaan. De hobby is in no-time uitgegroeid tot een professionele organisatie die kleine festiviteiten (op meerdere locaties tegelijk) tot middelgrote evenementen tot geweldige herinneringen bij de gasten maakt.

En dat is hoe het vuur is gaan branden.